«

»

Skriv ut detta Inlägg

why I love Whisky, av Laila Nilsson

Ok…här kommer min historia varför denna underbara dryck kom in i mitt liv;

badanka1

Ni vet väl hur en badanka passar in i ett badkar? Och varför man måste ha liiiite extra majonäs på en BLT-macka??? Det är liksom små saker som gör livet så otroligt underbart!!! Till varför Whiskeyn kom in i mitt liv….tyckte det lukta skit som så många andra med mig när jag var så där 20-25 år gammal….man kunde stå ut när det hamnade i en Irish Cofee :-) Men så när jag var med (i mitt arbete) och höll en kurs om försöksplanering på Uman så var det naturligtvis en skotte som befann sig där och hade tagit med något jag bara måste smaka….och efter ett vad om hur många hamburagare jag skulle få om jag inte gillade vad jag skulle smaka så gjorde jag det och skämdes ….för shit det var gott :-)  Fick betala 6 hamburare på MAX :-) ln1Sen drog mitt arbetsgäng med mig på Whiskeyprovning (för en blended Whiskey) där vi tävlade om att blanda ett par olika sorter så vi skulle få fram deras Whisky…..o där smakade jag Caoil Ila….sen var det nog kört :-) För övrigt vårt gäng vann tävlingen :-)  Eftersom jag då var tjej så blev jag ofta bjuden på äcklig chokladlikör medan min man blev bjuden på Whisky på middagsbjudningar….och jag skämdes väl lite för att jag absolut älskade den här drycken som ”tydligen” i mitt sällskap inte var menad för kvinnor :-) Så (som underbetald sköterska) försökte jag att varje gång jag fick pengar när jag fyllde år skulle jag unna mig något…..något gott…provade lite Lagavulin….Cragganmore…Talisker…Bowmore…oj allt var så gott!!! Sen när jag nyligen hittade Ben Riach…oj så gott för en jänta med inte allt för mycket pengar :-) :-) Ja kan inte säga att jag är en kännare av Whisky…men jag har fått smak av det goda, I Love good Whisky!! och förnekar inte en god cigarr därtill :-) Vill någon åka till Cuba????

Puss!

Permalänk till denna artikel: http://www.ilovewhisky.se/?p=2785