«

»

Skriv ut detta Inlägg

Min whiskyhistoria, av Jonas Sandström

Mitt första möte med whisky var på en vikingamarknad.

Laprhoaig1En vän kom fram med ett glas och bad mig att smaka.Jag tog en klunk och trodde att det skulle komma upp igen.Det smakade som en gammal järnvägssliper.(Jag jobbar på järnvägen).Då förklarade jag för henne att vill jag dricka slipers så gör jag det på jobbet.(Laffe var det)Då tittade hon på mig och sa Så du är en sådan.Vänta här så hämtar jag något du gillar.Efter en stund så kom hon med något som hette Glava.En fruntimmerwhisky enligt henne.Smakade och det var gott men sött som faan.Förklarade att jag tycker nog inte om whisky.Efter det fick jag testa av lite kompisar och blev väldigt snart förtjust i whisky.Ett år senare så beställde jag min första octomore.Nu sex år senare så har hon förklarat att jag har blivit helt tokig i whisky och säger att det är hennes förtjänst.

Nu vill hon att vi skall åka på whiskyresa ihop.

Nu är whisky nästan det enda jag dricker och vill testa alla sorter.

Ha det så gott Jonas en whisky tok :)

Permalänk till denna artikel: http://www.ilovewhisky.se/?p=2802