«

»

Skriv ut detta Inlägg

Laphroaig Live 24/9 20:00

Årets whiskyevent kommer till Sverige
Laphroaig-Live2Förra året såg över 40 000 whiskyentusiaster världen över whiskyprovningen Laphroaig Live som då sändes från New York. Cirka 3000 av dem kom från Sverige. I år har Sverige fått äran att vara värdnation och onsdag den 24 september direktsänds eventet från Fjäderholmarna i Stockholms skärgård. Titta och följ liveprovningen på nätet och sprid gärna till fler whiskyälskare. Ni har också möjlighet att ställa frågor till panelen under sändningen via hemsidan eller Facebook och Twitter genom att använda #LaphroaigLive.

Tid: 24 september
Sändningen börjar kl. 20.00
www.laphroaig.com/live

Under kvällen kommer panelen att testa fyra unika vätskor från Laphroaig, bland annat en limiterad utgåva framtagen enbart för Norden. Drycken är 12- årig vätska lagrad i tre olika typer av fat och varje flaska är numrerad och signerad av John Campbell. De testar även årets utgåva av Cairdeas som under ett år är slutlagrad på Amontillado hogshead. Cairdeas 2014 släpps till försäljning på Systembolaget den 17 oktober.Laphroaig-live5Om ni har en websida som ni vill sända eventet från går det bra att använda länken nedan. Denna kod fungerar i princip som en iframe som före händelsen visar information om Laphroaig Live, men på kvällen strömmar live-sändningen.
http://live.laphroaig.tv/show/laphroaig-live-2014-comes-to-stockholm

Expertpanelen i år består av:
* John Campbell – Laphroaigs Master Distiller.
* Nour el Refai – TV-personlighet, komiker och radiopratare med ett stort whiskyintresse.
* Peter Borg – Vice ordförande i Svenska Whiskyförbundet och ordförande i Nyköpingswhiskyklubb HABOST
* Håkan Dahlberg – Whiskybloggare och grundare av www.ilovewhisky.se, en av Sveriges största whiskybloggar.

Permalänk till denna artikel: http://www.ilovewhisky.se/?p=2836

1 kommentar

  1. Henrik

    Jag tittade på programmet och det verkade som att det var en trevlig kväll ni hade.En kväll med idel Laphroiag kan aldrig gå fel. Är Laphroaig Select något som du kan rekommendera ?

Kommentarer ej tillåtna.