«

»

Skriv ut detta Inlägg

Movember – världens mustaschkamp!


Idag startar världens mustaschkamp ”Movember” och pågår hela November månad. Det är från början en australisk kampanj som sedan har spridit sig till andra länder. Det hela går ut på att under november månad odla mustasch för att samla pengar till, och uppmärksamma, prostatacancer. Master of Malt tillsammans med Glenfarclas uppmärksammar detta även i år och släpper en 9årig Glenfarclas. 10£ av varje butelj som säljs går cancerforskningen. Har fått äran att testa denna utgåva och här nedan följer mina notiser om denna mycket trevliga Glenfarclas. Destillerad i september 2002 och buteljerad i september 2011.

Doft:
Härlig sherrysötma med toner av torkadfrukt, mandel, kola, choklad och lime.

Smak:
Relativt kryddig som snabbt övergår i en härlig sötma med inslag av äpplen, russin, lime och farinsocker. En härlig söt smakpalett!

Eftersmak:
Relativt lång och torr, lite kryddig, toner av läder med en söt avslutning.

Mycket whisky för pengarna och dessutom är det för en god sak! :)

Permalänk till denna artikel: http://www.ilovewhisky.se/?p=570