«

»

Skriv ut detta Inlägg

Ardbeg Day 2012 – Var med och fira! :)

Den 2 juni är dags för den officiella internationella Ardbeg dagen. Ardbeg har på senare år under ledning av nya ägare satsat stort och helhjärtat på marknadsföring och har denna gång överträffat sig själva. De bestämde att den 2 juni är en bra dag att fira destilleriet och det över hela världen. Ardbeg har satt upp ett flertal ”ambassader” världen över och vi har i Stockholm vår första Svenska Ambasad (Ardbeg Embassy) där människor kan komma in och smaka den speciella ”Ardbeg Day” whiskyn.


Temat Ardbeg valde för dagen är Islay-lympics och aktiviteter i destilleriet kommer att inkludera allt ifrån Bog snorkeling, Sheep tossing, Mud Football m.m.

För dig Ardbeg fan och kommittémedlem, kommer det att finnas en skattjakt (kolla in Ardbeg day webbplatsen för mer information). Vi som älskar Whisky är en del av denna jakt, och bara för dig har du här ett sport kort som du skall samla på. Sen ser ni till att leta rätt på dem alla, ni hittar dem på sajter runt om i världen. Ni kan vinna en massa coola priser.
Skattjakten startar alltså den 2:a :)

Klicka bara på bilden av kortet för att hämta den. 

Permalänk till denna artikel: http://www.ilovewhisky.se/?p=685