«

»

Skriv ut detta Inlägg

Ardbeg Galileo 49% (Nr:10253, 799kr)


Ryktet är sant, 1:a September släpps Ardbeg Galileo på Systembolaget. 5000 flaskor skall vara beställda. Vi ser som vanligt fram emot att testa och återkommer med en notis så fort vi bara kan. Hoppas också att  Systembolagets beställningssystem funkar bättre då, så alla får sina beställda flaskor.

Permalänk till denna artikel: http://www.ilovewhisky.se/?p=731

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Anna-Karin

  En fråga från en nybliven whiskyentusiast, när jag kontaktade systembolaget och frågade om denna whisky, om man kan beställa en flaska, fick jag till svar att det inte går att förbeställa. Men när jag läser din kommentar ovan så skriver du att du hoppas på att alla får sina beställda flaskor från systemet…
  Vad är det egentligen som gäller?
  Anna-Karin

  1. Håkan Peat Dahlberg

   Den släpps ju först den 1:a September så den finns inte på Systembolaget förrän dess och går således inte att beställa före det. Men Ardbeg är en populär whisky och man måste vara snabb att beställa om man skall hinna få någon. Alltså in klockan 10:00 den 1:a September och beställ :)

   1. Anna-Karin

    Det är sååå det fungererar, tack för förklaringen, då vet jag hur det fungerar!
    Anna-Karin

   2. Mark Johansson

    1 september är en lördag…. Säker på att det inte blir den 3e?

Kommentarer ej tillåtna.